Transljusbrytere - riktig belysning for moderne cockpit

  10.04.2018

Det er få steder hvor riktig belysning er mer avgjørende enn i et militært fly. Fra de eksterne lysene som tillater piloten å navigere og sees av andre, til intern belysning som ikke distraherer øyet, er det viktig å få cockpit belysning nøyaktig riktig.

Elektroniske komponent beslutningstakere med lette panel knapper for bruk inne i cockpiten er sjeldne. Det er et miljø hvor hvert instrument og dets brytere må være opplyst tilstrekkelig til å kunne leses i svært utfordrende miljøer.

Moderne cockpitbelysning er designet med vår vitenskapelige kunnskap om menneskets syn i tankene. For eksempel har de siste årene vært et trekk fra rød-farget belysning til lav-intensitet grønt / blått lys, fordi stengene i våre retinas er mest følsomme overfor bølgelengden.

En komponentleverandør med et bredt spekter av alternativer som Nexus Components partner EHC - som har utvidet rekkevidden av tennbrytere i de senere årene - er verdt å søke for å finne de beste produktene.

EHC produserer for øyeblikket det største utvalget av kontrollknapper over hele verden, og leverer til flyprodusentene, avionikkutstyrsleverandører, USAs regjering og Federal Aviation Administration.

I tillegg til militærflybruk, kan de translitterte bryterne finnes i kommersielle fly, simulatorer, overflatefartøyer, ubåter, jordutstyr, snøscooter, teatre og mange andre applikasjoner.

Ideen om å projisere lys gjennom en knapp eller kontroll er blitt utviklet siden 1930-tallet, da pilotsinstrumenter ble opplyst i utgangspunktet via små stolper eller spotlights rundt piloten. Noen fly brukte selv flourescent maling merking for å lyse opp panelene sine. Mens lysene på baklyset og retningskartene fortsatt er i bruk, kan utviklingen av bakgrunnsbelysningsplater og -knapper som tennes (tverrbelyst) tillate instrumentene selv å bli tent og spesielt sett.

De tverrbelyste knappene som tilbys av EHC, lar deg tilpasse akseldybde, motboringsdybde, diameter, sett skrues posisjon, markering og farge. Nattvisjon Kompatible versjoner er tilgjengelige i hele komplett rekkevidde for å oppfylle NVIS 'Green A' krav, med en rekke forskjellige høyder, diametre, farger og legender for avionisk sektor.

Electronic Hardware har vært produsent av transilluminerte knapper for flybesetningsstasjoner og tilhørende utstyr i over 40 år. Deres lette testing for knappene er uttømmende, og selskapet bruker lasergravering, pudderutskrift og varm stempling for å gi en utmerket definisjon av markering samtidig som kostnadseffektiviteten opprettholdes for kundene.

Utført i samsvar med alle relevante militære standarder, inkluderer EHCs sortiment ikke bare transilluminerte knapper, men også et stort utvalg av ikke-lituriserte versjoner laget i en rekke materialer. Den varierte arten av selskapets katalog betyr at du kan designe akkurat det rette miljøet for dine spesielle behov.

Deres sortiment lar deg lage et jevnt, tematisk utseende og har muligheter for å gi ekstra grep, løsninger for små mellomrom og produkter som er ideell for kommunikasjonsapplikasjoner.

Materialene som EHC bruker er uten sidestykke. Ved å bruke en gjennomsiktig, brannhemmende termoplast og kontinuerlig evaluere nye harpikser, kan deres produkter oppfylle tøffe spesifikasjoner for mekaniske, termiske, elektriske og slagkrav.

Nexus Components og EHC tilbyr just-in-time tjenester for å møte de pågående behovene til kundene. I tillegg er det tilpasset designprodukter for både store og små produksjonsruter.

For mer informasjon om Electronic Hardware Corporation sine produkter og tjenester, ring Nexus Components på 01524 770 777.


Se Trans Illuminated Knobs her:

http://www.nexuscomponents.co.uk/Products/Control-Knobs/Backlit-Control-Knobs

Bilde av Bryan Goff på Unsplash.